Ik ben enorm gepassioneerd door mijn baby- en peuterfotografie. 
Baby's groeien en ontwikkelen zich zo snel!

 

Er zijn zoveel speciale momenten die je kunt vastleggen. Onze sessies zijn leuk en ontspannen en gaan over het vastleggen van kostbare momenten van je baby.

 

Ik maak een hele reeks verschillende foto's om ervoor te zorgen dat ik het karakter van je baby vastleg. Als moeder en  grote fan van kinderen ben ik dol op baby- en peuterfotografie.

 

Ik voel me vereerd om te mogen delen in de dierbare momenten van uw gezin te worden opgenomen en ben er trots op om alle stadia van de ontwikkeling van jouw kind stijlvol te documenteren met betoverende en prachtige foto's as resultaat.

 

Of het nu is dat ze voor het eerst beginnen te glimlachen en dat kostbare gegiechel dat je van geluk vervult, ze zitten voor het eerst alleen of gaan kruipen en zelfs staan en wandelen kunt u kiezen uit de verschillende sessietypen om deze herinneringen op te nemen om te delen met familie en uw kleintjes als ze ouder zijn.

We hebben veel verschillende soorten sessies voor baby's en peuters om ervoor te zorgen dat je de tijdloze afbeeldingen krijgt die je door de generaties heen wilt koesteren.
 
Baby- en peuterstudio-sessies voor het vastleggen van de glimlach, zittend, kruipen en zelfs staan
Verjaardagstaart(cake) Smash-sessies met een melkbad en speciale vieringen kan ik ook voor je vastleggen.