Laat me die eerste paar dagen van je baby's leven vastleggen in prachtige foto's. 

Gezondheid & veiligheid staan voorop en ik heb diverse cursussen gevolgd in het veilig omgaan met baby's. Ik ga mee met het ritme van je baby, om er zeker van te zijn dat de baby zich veilig en comfortabel voelt tijdens de fotoshoot. 

Hygiëne is altijd belangrijk, vooral bij het werken met pasgeboren baby's en in het licht van COVID-19 zal ik ook een mondkapje dragen. Ik steriliseer mijn handen en alle rekwisieten die voor de sessie zullen worden gebruikt. 

Ik verbind geen tijdslimiet aan de sessie en ik fotografeer slechts één pasgebore baby per dag,  afhankelijk van jouw baby,  kan het 1 tot 4 uur duren om de mooiste foto's te maken. Het is belangrijk dat de baby ontspannen is en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door de aanwezige ouder(s). 

Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en ik gebruik een verscheidenheid aan kleuren en ook zachte materialen. Ik zou graag de eerste afspraak van de dag willen zijn, zodat de baby zo ontspannen mogelijk is voor de shoot. 

Voordat we beginnen, is het ook goed dat de baby wordt gevoed, omdat hij / zij eerder slaperig is en in slaap blijft, zodat ik een aantal mooie slaapfotos kan maken in verschillende posities. Als je baby wakker is, zal ik daar ook mooie foto's van maken. 

De ouders zijn natuurlijk meer dan welkom om aanwezig te zijn en deel uit te maken van de shoot. Ik kan je zelfs vragen om me af en toe te helpen.

 

Na de shoot is er ook de mogelijkheid voor gezinsfoto's, met ouders en oudere broers en zussen.

 

De kosten voor de fotoshoot zijn €200 incl BTW en 5 bewerkte HD digitale fotobestanden zowel in kleur als in zwart-wit  zodat je in totaal 10 foto's zonder watermerk krijgt die jullie zelf mogen kiezen uit een galerij van 20 foto's.

 

Mocht je de foto's op het geboortekaartje willen gebruiken, dan zorg ik dat je binnen twee dagen na de fotoshoot alvast de eerste digitale fotobestanden ontvangt.

 

Er is ook de mogelijkheid om extra foto's te bestellen voor € 15 per foto (zowel in kleur als zwart-wit), of de rest van de galerij voor € 150  (in zowel kleur als zwart-wit) bij te bestellen. 

Ik bied ook mooi ingepakte cadeaubonnen aan als je je afvraagt wat je moet geven als babyshower cadeau of als kraamcadeau voor collega's.