Ik wil vooral je gloed vastleggen. Ik wil vastleggen hoe je je voelt, niet alleen hoe je eruit ziet. Je reis als moeder begint hier ...

Het begint allemaal bij jezelf - zwanger zijn is hard werken en moet gevierd worden.
Mijn zwangerschapsfotografie sessies gaan over het vastleggen van alle liefde en opwinding die je voelt voor het leven dat in je groeit.

Aanstaande moeders die ervoor kiezen om een ​​zwangerschapsfotoshoot in mijn studio te houden, omarmen hun zwangerschap positief. Het is geweldig om de ​​blik van liefde, anticipatie en hoop te zien terwijl ze hun buik omhelzen. Deze echte momenten en emoties vastleggen leveren onvervangbare herinneringen op.

Hopelijk spreken mijn foto's voor zich en laten ze de prachtige zwangerschapsportretten zien die ik voor je kan vastleggen in mijn atelier. Sommige mensen zeggen dat een zwangere vrouw de mooiste van de wereld is en daar ben ik het meestal mee eens. Je voelt je misschien niet hetzelfde als voor je zwangerschap omdat je bijvoorbeeld last kunt hebben van gezwollen voeten, acne en haar uitval, maar je creëert en draagt ​​een klein wonder in je en je zwangerschap zal voorbij zijn voordat je het weet!

 

Ik ben gekwalificeerd as visagiste en dit kan ik aanbieden voor de shoot, voor €30 om het beste in je naar boven te halen en je er nog mooier uit te laten zien en voelen! Het zou fijn zijn als je voor de shoot je eigen haar stylt en je nagels netjes heb. Onthoud: hoe beter je eruit ziet, hoe mooier je foto's zullen zijn!

 

De beste tijd om te komen voor je shoot is tussen de 28 en 34 weken zwangerschap. Je hebt dan een mooie dikke buik voor de foto's terwijl je je toch nog comfortabel en sexy voelt in je eigen huid.